Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

„Жълто-черното“ семейство изпрати вълшебната 2017 г.

ПФК „Ботев“ изпрати най-успешната година в новата си история, която бе белязана от 2 трофея, с голямо коледно тържество. Вечерта на 19.12.2017 хотел „Марица“ приюти повече от 200 ботевисти, сред които ръководството, спортно-техническия щаб, футболисти, служители и привърженици на най-стария футболен клуб в България.

Организаторите на мащабното парти от Сдружение „ПФК Ботев“ отдадоха дължимото на различните „жълто-черни“ поколения, като удостоиха с почетни награди ветераните на Клуба, играчите и треньорите от настоящия тим, както и специалистите, които се грижат за развитието на талантите от академията.

Почит бе отдадена и на всички ботевисти, които не доживяха края на 2017 г., но завинаги остават част от голямото семейство на „Ботев“ Пловдив.

Кулминацията на преминалото в страхотно настроение тържество настъпи с разрязването на уникалната празничната торта, която бе гарнирана със захарни копия на Купата и Суперкупата на България, които през отиващата си година украсиха витрината на Клуба.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!