Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Започва продажбата на карти за плейофите

ПФК „Ботев“ определи цените на абонаментните карти за втората фаза от първенството, в която отборите ще бъдат разделени на първа и втора шестица. Разпространението на пластиките, даващи право на достъп до домакинските мачове на отбора в плейофите, ще започне в събота /28.02/ и ще се осъществява на два етапа.

Първият от тях обхваща периода 28.02 – 06.03, когато единствено притежателите на абонаментни карти ще имат възможност да си закупят нови. Настоящите абонати ще имат право на избор дали да запазят своето място на трибуната или да изберат свободно такова, като за целта всеки от тях ще трябва да представи актуалната си сезонна карта, чиято валидност изтича след мача с ЦСКА.

Вторият етап от продажбата започва от 09.03. След тази дата разпространението на абонаментните карти ще става свободно.

Цените на картите за плейофните кръгове са, както следва:

* 250 лв. – ВИП ложа

* 80 лв. – Централна трибуна, бл. 2, редове 7, 8, 9, 10

*45 лв. – Централна трибуна, всички останали блокове, ложи и редове

* 30 лв. – Трибуна Юг

* Картите за паркинга на „Футболен комплекс Ботев 1912“ остават валидни и за плейофните кръгове

Заради продажбата на картите фен-магазинът на базата в Коматево ще работи извънредно в три от четирите почивни дни по следния график:

Събота: 10.00 – 17.00

Неделя: 10.00 – 17.00

Понеделник: 10.00 – 18.00

Забележка: Поради изискванията за сигурност и безопасност по стадионите, в Ложа 2 на „Футболен комплекс Ботев 1912“ ще бъдат настанявани ветерани на Клуба и деца от школата на „Ботев“. Притежателите на абонаментни карти за Ложа 2 ще могат да заемат същите места в съседната на нея Ложа 3.

По същата причина Клубът призовава всички свои привърженици да спазват изискванията, съгласно които парапетите и пътеходите на трибуната трябва да бъдат свободни по време на футболните срещи.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!