Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Започна продажбата на билети за финала

Билети за финала в турнира за Купата на България между отборите на Ботев и Лудогорец вече са на разположение на „жълто-черните“ привърженици. Двубоят за трофея е на 24 май от 18:30 ч. на ст. „Васил Левски“, като символичен домакин на срещата е тимът от Разград.

За привържениците на Ботев ще бъдат отредени блокове 8, 14 и 15 и ложи 6 и 7 в Сектор „А“, блокове от 20 до 27 в сектор „Б“ и блокове 28 и 29 в сектор „В“ на националния стадион.

ПФК Ботев получи от Българската Професионалната Футболна Лига (БПФЛ) талони за сектор „Б“ на националния стадион „Васил Левски“, които от днес, 10 май, са пуснати в разпространение.

Билетите за сектора, в който ще бъдат настанени привържениците на най-стария футболен клуб в България са на цена от 10 лв. и ще се продават на клубната база в Коматево и в магазина на КПБП на ул. „Нестор Иванов“ 1 в кв. „Кючук Париж“.

В Коматево билети ще могат да бъдат закупени от входа пред административната сграда от 10:00 до 19:00 ч. в работни и от 10:00 до 16:00 ч. в почивни дни. В дните, в които има домакински срещи пропуски за финала, ще се продават във фен-магазина и касата пред стадиона.

Билети за сектор „А“ (20 лв.) и сектор „В“ (15 лв.) ще се продават на касата на EVENTIM до сградата на Община Пловдив в центъра на града.

От 17 май до началото на финалния мач билети ще се продават в цялата страна в системата на EVENTIM.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!