Предстоящ мач:

Славия - Ботев

Славия - Ботев

WINBET e новият спонсор на ПФК „Ботев“

Букмейкърът WINBET е новият спонсор на ПФК „Ботев“. Клубът подписа договор с къщата за спортни залози, който е за срок от 2 г. 

 

Логото на новият партньор на „Ботев“ ще стои на гърдите на фланелките на представителния „жълто-черен“ тим, като дебютът ще бъде още в днешния домакински мач срещу „Етър“ от 3 кръг на първенството.

Новата визия на екипа бе представена от футболистите Тодор Неделев и Йордан Минев.

Задоволство от новото партньорство бе изразено от представителите на двете страни:

„Намерихме общ път, по който имаме желание да вървим. WINBET e бързоразвиваща се и авторитетна компания, от която ще почерпим енергия за развитието на клуба. Партньорството е многоаспектно, като с WINBET ще си партнираме не само като рекламодател, но и в различни направления, включително подпомагане на клуба и ДЮШ. Договорът, който ще подпишем, е за 2 години, това е само началото”, коментира изпълнителният директор на „Ботев“ Иван Йотков.

“За нас е удоволствие да обявим партньорството си с „Ботев“ (Пловдив), защото това е един от най-атрактивните клубове в българския футбол, с многочислена и лоялна публика. Намерихме за партньор клуб с традиции, широка фенска маса и успехи зад гърба си. Вярваме, че им предстоят още много такива. Разчитам на едно ползотворно партньорство и на двете страни”, заяви Малина Славчева, управител на WINBET.

Подобни статии

Подобни статии