Предстоящ мач:

ЦСКА 1948 - Ботев

ЦСКА 1948 - Ботев

Вратите на Колежа затварят 30 минути преди мача, вижте пропусквателния режим

Зрителите, които ще присъстват на пловдивското дерби между отборите на Ботев и Локомотив ще имат на разположение 2 часа да заемат местата си по трибуните. Вратите на стадион „Христо Ботев” ще отворят в 13:30 часа и ще затворят в 15:30 – половин час преди двубоя, който започва в 16:00 часа в събота.

Припомняме, че след началото на реконструкцията на Трибуна Изток, преходът между северната и южната част от трибуните е неосъществим. Поради това „жълто-черните” привърженици трябва да имат предвид следното при влизането си на стадиона:

–          Желаещите да наблюдават срещата от южната част (в жълт цвят на схемата горе) използват входовете пред блокове „Б1” и „Юг” (пред бившия сектор „Гости”).

–          Влизането в северната част (в зелено на схемата) се осъществява през трите входа, разположени пред блокове „Б”, „В” и „Г”.

–          Притежателите на билети от 3 лв (за лица между 12 и 18, както и над 65 г.)  влизат през два входа – пред блокове „Г” и „Б1”.

Привържениците на гостуващия отбор ще минават през две контроли при влизането си на стадиона. Първата от тях е непосредствено преди предвидения за тях вход, който се намира на ъгъла на ул.”Богомил” и ул.”Варшава”, откъдето ще бъдат допускани само притежатели на валиден билет. Вторият пропусквателен пункт ще бъде пред сектора за гости, където вече проверените билети ще минат и през турникет.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!