Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Вижте новия ред на стадион „Христо Ботев”

От началото на сезон 2012/2013 се въвежда нова организация на стадион „Христо Ботев” преди, по време и след футболните срещи с участието на „Ботев”. Промените се отнасят основно за закупуването на билети, начина на влизане на стадиона и придвижването вътре в него. Публикуваме реда, който влиза в сила от домакинския мач срещу „Славия” в първия кръг от първенството.

–          Цена на билетите: 10 лева за Централна трибуна, 5 лева за всички останали сектори и 2 лева за ученици над 12 години, войници и пенсионери. Ползващите намаление влизат на стадиона срещу показване на личен докумен, удостоверяващ, че попадат в съответната категория.

–          Клубът, в партньорство с bgbileti.com, внедри нова система за отпечатване на билети, като те ще бъдат индивидуализирани и ще се генерират от специална програма за всеки мач. Билетите са с баркод, който се генерира в момента на отпечатване, което гарантира сигурност и уникалност. Така издаденият пропуск гарантира еднократно преминаване през турникетите.

–          Право на безплатен вход имат деца до 12 години, които задължително трябва да бъдат с придружител.

–          Билети за Сектор „А” и Сектор „Б1” ще се продават само на касата до Сектор „Б1”. В двата сектора ще се влиза само през входове „А1” и „Б1”. (виж схемата на стадиона горе)

–          Зрителите в Сектор „Б1” не могат да преминават в другите сектори по време на мач.

–          На Трибуна Изток се влиза само от входовете зад нея. Трибуната разполага с 3 турникета и каси за продаване на билети.

–          Заради проходът, направен при ремонта на терена, от едната страна и буферната зона от другата страна, преминането от Трибуна Изток в другите сектори, както и това от другите сектори в Трибуна Изток е невъзможно. 

–          Придвижването между всички сектори, с изключение на Трибуна Изток и Сектор „Б1” се извършва свободно.

–          Входът за инвалиди си остава зад Северната трибуна. Те ще бъдат настанявани пред Сектор „Е”.

–          Журналистите влизат от специално обозначен вход от лявата страна на Централната трибуна и се разполагат в Сектор „А” непосредствено под ложата.

–          Изходите на стадиона са разширени и излизането след мач ще се осъществява по-бързо и лесно.

–          На входовете ще бъдат поставени схеми на стадиона, както и указания, залегнали в Наредбата за сигурността на спортните обекти и мерките срещу насилието.

Ръководството на клуба приканва всички привърженици да идват по-рано на стадион „Христо Ботев” и да влизат навреме на трибуните, с цел да се предотврати скупчването на хора пред касите и входовете на съоръжението.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!