Предстоящ мач:

Славия - Ботев

Славия - Ботев

Vivacom пуска специален телефон за Ботевисти

Ексклузивно за феновете на футболен клуб „Ботев Пловдив“ VIVACOM ще предлага в магазините си в Пловдив и региона смартфон, брандиран с отличителните знаци на отбора. Специално изработен калъф с емблемата и специфичните цветове на „канарчетата“ ще се получава безплатно при покупката на смартфон LG Optimus L4II. Устройството разполага с 3.8“ дисплей и работи с операционна система Android (Jelly Bean). Лесното сърфиране в интернет е подсигурено от процесора на Mediatek, работещ на 1 GHz, а изключително издръжливата батерия позволява дълги разговори за споделяне на футболните страсти. 

В края на месец юли VIVACOM пусна специално Android приложение за феновете на Ботев Пловдив, което може да се свали от VIVA Apps. То е от полза за всеки, който търси актуална информация за отбора – последни събития, нови играчи или промени в състава. Резултатите и класирането на отбора в „А” група лесно могат да бъдат проверени направо от смартфона. 

Освен мобилното приложение, VIVACOM създаде и специална мобилна група „1912“, която дава възможност на привържениците на отбора да говорят неограничено помежду си и да получават големи отстъпки при активирането на допълнителни услуги от VIVACOM. Лоялните абонати на телекома с карта VIVAClub могат да се възползват и от отстъпки в цените на билетите за домакински мачове и артикулите от фен-магазина на отбора.  

Специалният смартфон LG Optimus L4II в цветовете на Ботев Пловдив може да се закупи от магазините на VIVACOM в Пловдив на цена от 1.90лв. на месец с тарифен план Net&Call L.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо ново от любимия си футболен клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!