Предстоящ мач:

Локомотив София - Ботев

ЦСКА София - Ботев

Видолов иска само победи до края

Старши треньорът на „Ботев” Пловдив Костадин Видолов постави като цел пред отбора да довърши първенството без да губи точки. Другото негово изискване към футболистите е да демонстрират добър футбол и от мач на мач отборът да се сработва все по-добре.

В четвъртък Видолов даде пресконференция преди мача с „Гигант” (Съединение). Воденият от Васко Кръстев тим е единственият, който успя да отмъкне точки на „канарите” в първенството досега. Този факт амбицира допълнително „жълто-черните” за победа в съботния мач.

„Познавам добре противника, който е съставен от играчи преминали през пловдивските отбори. Очаквам да се получи хубав и интересен мач, а ние да покажем добра игра и да спечелим. Радвам се, че контузените ни играчи се възстановиха. Митко Байрев, Георги Стефанов и Емо Аргиров тренират пълноценно. Нека обаче изчакаме да мине и последната тренировка, след нея ще реша дали да разчитам на тях”, заяви Коце Видолов.

Според него служебните победи няма да повлияят негативно на формата на отбора. „Отборът ни не е загубил ритъм заради пропадналите мачове. Дано да няма повече такива случаи, но все си мисля, че до края на първенството и други отбори ще откажат да играят срещу нас. Виждате какво става и в „Б” група. Тези неща са неприятни, но за съжаление са част от българския футбол.”

Костадин Видолов за пореден път заяви, че от изявите на играчите зависи кои от тях ще останат в „Ботев” и в професионалния футбол. „Има достатъчно мачове до края. Постоянно говоря на момчетата, че трябва да излизат мотивирани на терена и да доказват мястото си в отбора във всеки мач. Не трябва да мислим за голямата преднина, която имаме, нито да допускаме тя да ни успокоява.”

Очаквайте видео от пресконференцията на Костадин Видолов

Подобни статии

Подобни статии