Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

ВИДЕО: Еуфория в училище заради Ботев

Огромна вълна от положителни емоции предизвика гостуването на футболисти на „Ботев“ в пловдивско училище, с което бе поставено началото на серия от посещения на наши играчи в учебни заведения в града. Кампанията за срещи с учениците стартира от ОУ „Васил Левски“, намиращо се в непосредствена близост до ст. „Христо Ботев“.

Ден след последния официален мач на отбора за годината, четирима представители от ятото на „канарчетата“ – Лъчезар Балтанов, Тодор Неделев, Лазар Марин и Стивън Петков, предизвикаха истинска еуфория сред малчуганите с появата си в двора на учебното заведение. В продължение на около един час футболистите се снимаха с децата, раздаваха автографи и поиграха футбол с хлапетата. 

Специален подарък получи един от възпитаниците на училището – Деан Юруков. 9-годишното момче е родено с рядкото заболяване артрогрипоза, но в процеса на своето израстване демонстрира изключително силен дух, който трябва да служи за пример на неговите връстници. 

До края на учебната година футболисти от представителния отбор на „Ботев“ ще посещават периодично различни пловдивски училища, като целта на Клуба е подрастващото поколение да бъде приобщено към ценностите на спорта и активния начин на живот.

Страхотната атмосфера от гостуването на „Ботев“ в ОУ „Васил Левски“ може да видите в прикаченото видео и галерията към статията.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!