Предстоящ мач:

Славия - Ботев

Ботев - ЦСКА 1948

ВАЖНО! Ред и организация на мача Ботев – Бейтар

ПФК Ботев информира хилядите свои привърженици, които ще подкрепят на живо любимия си отбор в реванша срещу Бейтар (Йерусалим) за всичко най-важно около организацията и пропускателния режим на ст.“Лазур“ в деня на мача:

* Преди двубоя пред стадиона и на входовете на „Лазур“ ще се извършват засилени проверки от органите на реда. На стадиона няма да бъдат допускани лица в нетрезво състояние. Няма да бъдат допускани също пиротехнически средства, алкохол, дезодоранти, парфюми, флакони, вода в бутилки и всякакви бутилирани течности.

* Вратите на стадион „Лазур“ ще отворят два и половина часа преди началото на срещата – в 18:00 ч. ПФК Ботев апелира своите привърженици да не изчакват последния момент за влизане на трибуните, с цел да се избегнат стълпотворения по входовете непосредствено преди мача.

* Закупилите билет от 15 лв. ще влизат на „Лазур“ през входове 1, 2 и 4 (виж снимката). Влезлите през вх.4 ще бъдат настанени в блокове 13 и 14 и няма да могат да се придвижват към блокове от 19 до 24. Влизащите през вх.2 ще бъдат насочвани от полицаи и стюарди към блокове от 19 до 24. Припомняме, че блокове 15,16,17 и 18 са затворени от УЕФА и върху тях ще бъдат разположени антирасистки банери.

* Касите за продажба на билети на ст. „Лазур“ ще отворят в деня на мача, както следва:

– в 14 ч. – касите зад Сектор „В“, на които ще се продават билети от 15 лв.

– в 16 ч. – касата до бариерата, на която ще се продават билети за Сектор „А“, където цените са от 25, 50 и 100 лв.

* Деца до 12-годишна възраст ще влизат безплатно, но само в секторите „В“ и „Г“. Поради спазването на местата изписани на билетите, в Сектор „А“ с билет ще влизат всички, включително и деца.

* Непълнолетните лица (под 18 г.) ще бъдат допускани до трибуните само с придружител и попълнена от него декларация – ИЗТЕГЛЕТЕ Я ОТТУК.

* За привържениците ще бъде обособен паркингът на бул. „Демокрация“.

ПФК Ботев напомня на своите привърженици, че УЕФА има категорична политика против проявите на расистка основа, както и срещу използването на пиротехнически средства. Всяко действие в нарушение на тези правила ще коства на Клуба солидни финансови и административни санкции.

ПФК Ботев призовава своите привърженици да подкрепят отбора само с позволени средства, но със същата страст, с която безброй пъти са го правили.

Подобни статии

Подобни статии