Предстоящ мач:

ЦСКА София - Ботев

ЦСКА София - Ботев

ВАЖНО: Билетите за ЦСКА в продажба от вторник с нови цени

По-скъпи от обичайното билети за домакинския мач на Ботев срещу ЦСКА пуска ръководството на клуба. Предварителната им продажба започва в 12.00 часа във вторник на цена от 6 лева, а в деня на мача /събота/ те ще се търгуват срещу 8 лева.

Увеличението в цената важи само за предстоящия двубой и не засяга учениците и пенсионерите, които ще продължат да влизат с билет от 2 лева. Без промяна остава правото на свободен вход на притежателите на абонаментни карти, както и на децата до 12 години, които и в мача срещу ЦСКА ще влизат на стадиона безплатно, но задължително с придружител.

Другата промяна засяга дизайна на билетите, които ще бъдат с по-различна от досегашната визия. Пропуските от 2 лева са зелени на цвят, а останалите ще бъдат в жълто. Талони със старата визия ще се продават само за Сектор „Б1” /вдясно от Централна трибуна/.

Както обикновено, предварителната продажба на билети ще се осъществява в клубния фен-магазин от вторник до петък, включително. С цел по-ефективното й осъществяване, в работните дни от седмицата фен-шопът ще работи без прекъсване от 9.00 до 19.30 часа. В събота билетите ще се продават само на касите на стадион „Христо Ботев“ на цена от 8 лева. 

Подобни статии

Подобни статии