Предстоящ мач:

Славия - Ботев

Славия - Ботев

Валентин Галев започна тренировки след операцията

Вратарят на Ботев Валентин Галев напредва с възстановяването си след претърпяната операция на менискус. От началото на седмицата стражът на „канарчетата“ започна тренировки и с топка, след като в продължение на близо три седмици преди това съчетаваше рехабилитацията си само с работа във фитнеса на клубната база. 

Въпреки че продължава да работи по индивидуална програма, Галев участваше активно в упражненията на вратарите под ръководството на треньора Тихомир Тодоров. 

Всички останали футболисти на „жълто-черните“ се готвят пълноценно за предстоящия двубой с Левски. В сряда „канарчетата“ наблегнаха на бегова работа и упражнения за сила, а края на заниманието бе посветено на отработването на тактически елементи.

Тренировката пропуснаха младоците Кристиан Димитров, Радослав Апостолов и Борис Тютюков, които взеха участие при победата на Ботев U19 над Локомотив ГО в мач от поредния кръг на Елитната група до 19 години. Младите „канарчета“ спечелиха категорично гостуването си в северния град с 4:0.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо ново от любимия си футболен клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!