Предстоящ мач:

Славия - Ботев

Ботев - ЦСКА 1948

В събота ще се проведе третото издание на традиционния детски футболен турнир „Георги Славков – Бенкса“

„Клуб на привържениците на Ботев Пловдив“ и Обединени фракции „Bultras“ за трета поредна година организират детския футболен турнир „Георги Славков – Бенкса“. Тази година надпреварата ще се проведе под егидата на „Кауза Колежа“ с мотото: „Да се върнем на стадион „Христо Ботев – да заведем там и децата си!“.

Турнирът ще се състои на 04.06.2016г. от 9:00ч., а мачовете ще се изиграят на изкуствения терен на „Футболен комплекс Ботев 1912“ с любезното съдействие на ПФК „Ботев“ Пловдив.

В турнира ще се включат общо осем отбора, като седем от тях са от пловдивски училища, а осмият е от училище от град Перущица. Тимовете ще бъдат разпределени в 2 групи по 4 отбора.

В група „А“ са отборите на СОУ „Константин Величков“, ОУ „Княз Александър I“, СОУ „Любен Каравелов“ и ОУ „Петър Бонев“ – Перущица. В група „Б“ попаднаха тимовете на ОУ „Стоян Михайловски“, ОУ „Васил Левски“, ОУ „Димитър Талев“ и ОУ „Елин Пелин“.

Отново с нас са приятелите на децата ни: изкушенията „22 carats“, минерална вода „Леново“, Теракомстрой“ ООД, благодарим Ви приятели!

Уважаеми пловдивчани, скъпи приятели, ботевисти, елате да ни подкрепите в идеята да запалим „жълто-черната“ искра в сърцата на стотици деца, помогнете ни да им покажем по-скоро нашия обновен дом, стадион „Христо Ботев“.

Заедно със сигурност ще успеем! Само Ботев!

Подобни статии

Подобни статии