Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Uhlsport облича Ботев с екип по поръчка

ПФК “Ботев” Пловдив ще ползва продуктите на германската компания за спортни стоки Uhlsport през следващия сезон. Профилираната в производството на футболни стоки фирма ще осигури пълна екипировка за първия отбор и всички формации от академията на клуба.

През сезон 2013/2014 представителният тим на “Ботев” ще има на разположение четири различни екипа, като официалният ще бъде изработен по поръчка.

“Фланелката, която футболистите на “Ботев” ще обличат в мачовете си през следващия шампионат, не фигурира в официалния каталог на Uhlsport. Тя ще бъде разработена и произведена специално за нуждите на клуба. Екипът ще бъде завършен и ще пристигне в Пловдив в навечерието на първенството”, заяви за клубния сайт официалният представител на германската компания за България Младен Стойчев.

Всички отбори от „жълто-черната” школа ще бъдат оборудвани с официални и тренировъчни екипи и анцузи, както и с шуби и раници. Всички продукти от мащабната поръчка, включително и тези за академията, са изработени в Германия.

„Договорът между “Ботев” и Uhlsport бе сключен миналия четвъртък в централата на компанията. В понеделник всичко вече бе доставено в Пловдив, което е впечатляващо. Изключение прави само официалният екип на мъжкия отбор, който ще бъде забавен заради специалната изработка”, поясни още Младен Стойчев, който работи с марката от 1994 година насам.

Компанията Uhlsport е основана през 1948 година, в близост до Щутгарт. Тя е строго профилирана в изработката и производството на продукти за нуждите на футбола. Работата на фирмата е съобразена изцяло с нуждите и удобствата на състезателите и треньорите в този спорт.


Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!