Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

ТВ БОТЕВ: Двама под въпрос за мача със Славия, Момчил Цветанов отпада

Отборът на „Ботев“ проведе поредната си тренировка преди последната контролна среща от подготовката, в която възпитаниците на Петър Пенчев посрещат „Славия“ в събота от 14:00 часа. След като в последните два дни „канарчетата“ бяха на двуразов тренировъчен режим, в четвъртък те направиха само едно занимание на клубната база.

Участие в него не взеха контузените Момчил Цветанов, Владимир Айтов и Лазар Марин, които останаха да се готвят на облекчен режим във фитнеса. Крилото на „жълто-черните“ със сигурност пропуска спаринга с „белите“, като под въпрос остава и пълното му възстановяване за началото на официалните мачове. Айтов и Марин са с травми в глезените, които би трябвало да отшумят в кратки срокове. 

С отбора пълноценно се готвят Иван Цветков и Серкан Юсеин, които през седмицата също имаха проблеми. 

По време на самото занимание в четвъртък треньорският щаб раздели отбора на две групи. В едната от тях попаднаха всички защитници и част от халфовете, а в другата – играчите с офанзивни функции. Двете групи отработваха различни игрови ситуации, а в заключителната част от тренировката отборът бе събран за игра на скъсен терен.

В петък следобед „жълто-черните“ ще проведат последната си тренировка преди срещата със „Славия“.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!