Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Трима тренират на облекчен режим

Трима футболисти на Ботев (Пловдив) се подготвяха на облекчен режим по време на тренировката във вторник. Бразилецът Артур Енрике въобще не се включи в заниманието на съотборниците си и въртеше обиколки на съседния терен. Левият бранител, който пропусна гостуването на Славия, продължава да лекува разтежение и шансовете му да бъде на линия за двубоя с ЦСКА са нищожни. 

Основната част от тренировката пропуснаха още Вандер Виейра и Ромарио Кортзорг. Двамата взеха участие в някои от упражненията, но по време на игровата част от заниманието се присъединиха към Артур и довършиха с праволинейно тичане. Бразилското крило на „канарчетата“ има проблем с аддуктора, който стана причина за принудителната му смяна срещу Славия, докато Ромарио е с болки в бедрото. Състоянието на двете крила ще бъде следено изкъсо до двубоя с ЦСКА.

Всички останали футболисти в лагера на „жълто-черните“ са здрави и тренират пълноценно за срещата от 20-ия кръг в първенството. След заниманието във вторник отборът направи процедури във възстановителния център на клубната база, а в сряда следобед е последната тренировка преди срещата с „армейците“.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!