Предстоящ мач:

Ботев - Ботев Враца

Ботев - Ботев Враца

Треньорите преподават малки вратички

Треньорският щаб на Ботев показа нагледно на част от своите възпитаници добре познатата поговорка, че футболът не е стихотворение, за да се забрави. След края на тренировката в сряда Станимир Стоилов и компания се пуснаха в мач на малки вратички срещу петима от своите възпитаници.

Въпреки видимото си кондиционно предимство Асен Караславов, Борис Галчев, Ангел Рахов, Слави Костов и Владо Айтов не намериха решение срещу опита и завидната тактическа дисциплина на съперника, който бе в състав – Мъри Стоилов, Стамен Белчев, Саид Ибраимов, бронзовият медалист от САЩ’94 Цанко Цветанов и Сашо Александров.

Задачата на по-младия тим се усложни още от ударното начало на ветераните, които дръпнаха с гол на спортния директор още в първите минути. С гол аванс, треньорите заложиха на непробиваема защита и подредена контраатака, които в крайна сметка им донесоха закономерен успех.

Двата отбора се „захапаха” здраво на игрището и предложиха доста единоборства, в които с рекорден брой шпагати се отличи Сашо Александров, като освен това Кривия записа и два гола на сметката си. Също толкова отбеляза и Саид Ибраимов, а Мъри Стоилов добави едно попадение от дузпа, докато опонентите им пропуснаха цели три наказателни удара.

Освен поражението, на загубилите им се наложи да отнесат и солидно количество майтапи по свой адрес след края на срещата. На път за хотела техническата комисия реши да запази резултата в тайта и да държи останалите мераклии за мач с треньорския щаб на Ботев в напрежение. Въпреки това, слуховете за силата на „старите кучета” вече пълзят из лагера на „канарчетата” и следващите претенденти със сигурност ще имат необходимия респект.

Подобни статии

Подобни статии