Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Транспортна фирма засилва подкрепата си за Ботев

Транспортната компания „Петко Ангелов БГ“ ЕООД увеличава финансовата си подкрепа към ПФК „Ботев“. Фирмата, с която Клубът е в партньорски отношения ще засили помощта си, като приоритет в инвестицията ще бъде детско-юношеската школа.

Всички формации от „жълто-черната“ академия ще носят на гърдите на официалните си фланелки логото на превозвача. 

Новият етап от сътрудничеството между двете страни бе представен пред обществеността на нарочна пресконференция с участието на изпълнителния директор на „Ботев“ Иван Йотков, самият Петко Ангелов и деца от клубната академия.

„Г-н Ангелов е част от голямото „жълто-черно“ семейство и пленен от идеята „Ботев Пловдив“. Той е партньор на Клуба от миналата година, но сега отношенията ни стъпват на по-висока плоскост. Г-н Ангелов изяви желание и се ангажира да допринесе за развитието на Клуба и на талантите от нашата школа“, заяви изпълнителния директор „Ботев“.

„Миналата година помогнахме на „Ботев“ с предоставянето на автобус, сега продължаваме с подкрепа към школата. Желанието ми е нашата фирма да допринесе за развитието и интегрирането на младите футболисти, защото в бъдеще те трябва да изградят основата на един силен отбор“, каза Петко Ангелов пред журналистите.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!