Предстоящ мач:

Локомотив София - Ботев

ЦСКА София - Ботев

Това е Зрински Мостар

Зрински Мостар е следващият съперник на Ботев в Лига Европа. В първия предварителен кръг на турнира босненците отстраниха с общ резултат 4:1 андорския Санта Колома. Двубоите между Ботев и Жрински са на 18 и 25 юли, като първата среща е в Босна и Херцеговина.

Жрински Мостар е следващият съперник на Ботев в Лига Европа. В първия предварителен кръг на турнира босненците отстраниха с общ резултат 4:1 андорския Санта Колома. Двубоите между Ботев и Жрински са на 18 и 25 юли, като първата среща е в Босна и Херцеговина.

Жрински Мостар е футболен клуб от Босна и Херцеговина, създаден през 1905 година. Тимът играе мачовете си на стадион „Bijeli Brijeg“ в Мостар, който е с капацитет 25 000 седящи места. Титулярният екип на босненския тим е бял с червени ленти, докато резервният е червен.

През сезоните 2004/2005 и 2008/2009 Жрински триумфира с титлата в местното първенство. През 2008 година „белите“ вдигат и Купата на Босна. През миналия сезон отборът завърши на девето място в крайното класиране, като записа 11 победи, 6 равенства и 13 загуби.

Подобни статии

Подобни статии