Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Тодор Неделев с интервю за bTV

Тодор Неделев продължава да се възстановява след катастрофата между двата автобуса на националите по футбол в Тбилиси на 10 юни. Той претърпя спешна операция на главата и сега си почива.

В първото си телевизионно интервю след инцидента, полузащитникът на „Ботев“ Пловдив сподели, че се възстановява добре и се надява скоро да започне тренировъчна дейност.

„Чувствам се добре, възстановяването върви по план. След няколко дни имам скенер на главата, надявам се резултатите да са добри. В края на месеца ще дойде докторът, който ме оперира в Грузия. Надявам се новините да са добри и вече да започна да правя някакви неща“, каза Неделев в предаването „Тази сутрин“ по bTV.

Той разкри и кои лекарски препоръки следва: „Не трябва да излизам в това време, доста са тежки температурите, трябва да стоя вкъщи и да почивам. Мога да излизам сутрин рано и късно вече. Не трябва да излагам на слънце главата си.“

При завръщането си на терена, Неделев ще носи специално изработена каска, като тази, с която вратарят Петер Чех играеше дълги години.

„Ще бъде направена каска, от вътрешната страна ще бъде по-твърда заради евентуален удар в главата, останалото ще е абсолютно същото като при Петер Чех.“

„В момента не ми е позволено да ям сладко и да пия алкохол. Всичко спазвам, защото искам да се възстановя колкото се може по-бързо.“

Той сподели и че близките му са преживели най-тежко инцидента, който е бил истински шок за тях. Приятелката му замина за Грузия при първа възможност, за да бъде до него.

А какво си спомня от инцидента и за какво мечтае – гледайте във видеото.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!