Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Тодор Неделев е футболист №1 за сезона, Валентич в топ3 на най-добрите треньори

Халфът на Ботев (Пловдив) и на Националния отбор Тодор Неделев бе избран за „Футболист на футболистите“ за сезон 2021/2022 в анкетата на Асоциацията на българските футболисти. В допитването гласуват играчите от Първа и Втора лига – българи и чужденци.

Капитанът на Ботев (Пловдив) събра общо 318 гласа и печели за трети път, след като беше победител и за сезоните 2017/2018 и 2018/2019. Втори остана халфът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев с 281 гласа, а почетната тройка допълва Радослав Кирилов от Славия с 268 гласа.

В анкетата за най-добър треньор първото място печели Станимир Стоилов. На второ място е Илиан Илиев, а третата позиция е за старши треньора на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич.

„Най-ценното нещо за всеки футболист е да получи признанието на своите колеги“, заяви победителят в анкетата за „Футболист на Футболистите“ Тодор Неделев. „Затова тази награда ми е най-скъпа и съм щастлив, че отново съм неин носител. Благодаря на всички, които са гласували за мен и разбира се, на моите съотборници и треньори, без които не бих могъл да постигна нищо“, допълни още капитанът на Ботев (Пловдив).

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!