Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Терзиев се присъедини по-рано към тима

Защитникът на Ботев Радослав Терзиев се завърна по-рано от предвиденото от националния отбор. 21-годишният централен бранител ще пропусне гостуването на младежкия представителен тим на Люксембург поради наказание за натрупани жълти картони, след като получи третото си официално предупреждение при равенството с Уелс в Стара Загора.

Терзиев се присъедини към съотборниците си в Ботев за началото на подготовката за гостуването на Лудогорец. Той обаче пропуска и двубоя в Разград поради санкция от два мача във вътрешното първенство.

„Канарчетата“ стартираха седмицата без другите си трима национали – Милен Гамаков (U21), Радослав Апостолов и Кристиан Димитров (U19), които също се очаква да се присъединят към тима в следващите дни. След претърпяна операция с отбора не се готви и вратарят Валентин Галев, който ще се възстановява по индивидуална програма в следващите седмици.

Във вторник програмата на „канарчетата“ включва две занимания. В първото от тях възпитаниците на Николай Костов бяха разделени на две групи. Самата тренировка също бе разделена на две части, като първата от тях премина във във фитнеса, след което играчите отработваха тактически елементи на терена.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!