Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Терзиев поднови тренировки с отбора

Защитникът на „Ботев“ Пловдив Радослав Терзиев поднови пълноценни тренировки. Младежкият национал получи леко комоцио в началото на миналата седмица, а травмата стана причина той да пропусне гостуването на „Локомотив“ (Сф). От сряда Терзиев се завърна в основната група и се готви наравно със своите съотборници за двубоя с „Лудогорец“ в неделя.

Здравословните проблеми в лагера на „канарчетата“  се ограничават до отсъствието на Владимир Айтов, който също е с комоцио, и Александър Колев. Нападателят на „жълто-черните“ наваксва с все по-бързи темпове пропуснатото в тренировките в периода след операцията на коляното. Алекс вече се включва в упражненията на основната група, към която ще може да се присъедини напълно при добри резултати от прегледа на ядрено-магнитен резонанс в началото на следващата седмица.

В четвъртък „Ботев“ проведе единствената си за деня тренировка с начален час 11:00. Петъчното занимание на „канарчетата“ започва в 15:00 часа, като преди това – в 12:30, Петър Пенчев ще даде традиционната си преди шампионатен мач пресконференция. 

След тренировката в събота отборът ще остане на лагер в клубната база преди двубоя с „Лудогорец“, който е в неделя от 15:15 часа.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!