Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

TED BED Е НОВИЯТ ПАРТНЬОР НА БОТЕВ ПЛОВДИВ

„Канарчетата“ се сдобиха с важен партньор в лицето на една от най-разпознаваемите и обичани марки на българския пазар.

С повече от 25 години опит на пазара, ТЕД БЕД е водещ производител на легла, матраци и аксесоари за сън. Мисията на ТЕД е да допринася за по-добър живот, създавайки комфорт и уют в най-личното пространство на дома – спалнята. Още от самото си създаване, компанията се оповава на основните 3 постулата – иновативност, вдъхновение и солидно качество. Комбинацията от стил, функционалност, качество и устойчивост се отразява в цялостния подход на ТЕД- от технологията и процеса на производство, през дизайна, маркетинга и клиентското обслужване.

Mарката е отличена за най-високо качество за матраци на българския пазар от ICERTIAS – международна организация за проучване на продукти в повече от 40 държави по цял свят. За това допринася затвореният цикъл на производство, който позволява висок контрол на качеството, доказан произход на материалите и умело използване на най-новите и иновативни технологии.

Двата най-полезни и успешни бранда – TED и Sleep.me, се продават в 22 държави по света. Sleep.me предлага широка гама от продукти вдъхновени от природата. Подборът на правилните конструкции и материали, в комбинация с елементи от природата, осигурява пълноценен сън и подпомага възстановяването на тялото и ума.

През партньорството между Ботев Пловдив и ТЕД БЕД се реализира проект за подмяна на всички стари и амортизирани матраци на Футболен комплекс „Ботев 1912“ с нови висококачествени такива. Качеството на съня е съществен елемент за физическото здраве, както на професионалните спортисти на Клуба, така и на подрастващите таланти от Академията.

Новите матраци са от серията Favourite Nova Orthopedic – ортопедичен матрак, регистриран от Българска агенция по лекарствата, който се отличава с най-високо качество, гарантирано от лаборатории LGА, Германия. Създаден с интелигентната технология i-Springs Super Comfort за прецизна поддръжка и с обособени 7 зони на комфорт, матракът подпомага възстановяването след дълъг тренировъчен ден.

Клубът изразява своите благодарности към ТЕД БЕД за готовността да инвестират в младите спортисти на България, в лицето на академията на Ботев. Благодарности и към екипа, стоящ зад осъществяването на този проект, за проявените професионализъм, внимание и позитивизъм!

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!