Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Световни музикални звезди ще огласяват „Колежа“ на фестивала FrancoFolies

Един от най-големите и известни музикални фестивали в Европа FrancoFolies пристига за историческо събитие на стадион „Христо Ботев“ това лято. На 21 и 22 юни световни звезди като Ishtar, Willy William, Rudimental и други ще излязат на сцената на „Колежа“.  

Закупените билети за първоначално обявената локация „Гребна база“ са валидни и дават право на достъп до стадиона, който в крайна сметка ще приеме музикалния фестивал. 

На 21 юни феновете ще могат да чуят на живо Иво Димчев, Nouvelle Vague, Ishtar, Willy William и Parov Stelar. Ден по-късно сцената ще звучи в ритъма на Аlexis Carlier, Deluxe, Barbara Pravi, Nej и Rudimental.

Можете да закупите билети от kolezha.bg, както и от фен магазина на стадион „Христо Ботев“. Притежателите на сезонни и клубни карти получават следните отстъпки при представяне на картата във фен магазина на стадиона:

  • 10% намаление от цената на дневните билети;
  • 20% намаление от цената на двудневните билети.

Като най-модерният стадион в България, „Христо Ботев“ ще приеме музикалния фестивал. Събитието ще затвърди и позицията на Пловдив като музикален и културен център на България. 

Музикалният фестивал FrancoFolies се организира със съдействието на Община Пловдив и Фондация Пловдив 2019. Основен медиен партньор на събитието е радио ENERGY.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!