Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Стотици деца изпратиха писма на Дядо Ботевъ

Стотици деца изпратиха писма до Дядо Ботевъ по време на поредната инициатива за 110-годишнината на най-стария футболен клуб в страната. Множество ботевистчета от всички краища на България затрупаха „работилницата“ на клубната база.

Тридесет писма бяха изтеглени от футболистите и треньорите на представителния отбор на Ботев (Пловдив). С много усмивки и емоции „канарчетата“ избираха от купа писма, като много от тях се откроиха с красиви рисунки и „жълто-черни“ стикери.

Изтеглените 30 деца ще бъдат зарадвани с прекрасни подаръци от Дядо Ботевъ, а един от най-специалните е персонализирана фланелка от официалния екип за настоящия сезон. Малчуганите ще бъдат зарадвани и с още подаръци от „жълто-черните“, както и от Клуба на Привържениците на Ботев Пловдив.

Останалите стотици деца, които изпратиха своите писма до Дядо Ботевъ, могат да получат подаръците си във фен магазина на „Футболен комплекс Ботев 1912“. Малките ботевистчета или тяхните родители могат да заповядат всеки делничен ден от 10:00 до 18:00ч., както и в съботния ден, когато Ботев е домакин на Царско село. 

От името на Дядо Ботевъ благодарим на всички малки „канарчета“, които изпратиха положителни емоции към „жълто-черния“ Клуб. Множеството писма, изпълнени със страхотни пожелания и трепет от малките „жълто-черни“ сърца, за пореден път доказаха, че Ботев е необикновен Клуб, а любовта се предава от поколение на поколение.

Част от писмата ще бъдат публикувани в социалните мрежи на „жълто-черните“.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!