Предстоящ мач:

ЦСКА София - Ботев

ЦСКА София - Ботев

Стоилов: Не съм доволен, направихме си мача труден

Треньорът на Ботев Станимир Стоилов не бе особено доволен от играта на отбора при победата над Славия. След двубоя наставникът сподели, че иска доста повече от подопечените си.

„Направихме си мача изключително тежък. Направихме елементарна грешка, с която позволихме на Славия да поведе и по този начин си вкарахме излишно напрежение. Успяхме с красиви голове да обърнем, но след това допуснахме нова грешка ни постави в нова трудна ситуация, но отново вкарахме с комбинация на много високо ниво.

Общо взето не съм много доволен от представянето на отбора. Смятам, че трябва да играем много по компактно и групирано. Ще анализираме през седмицата на какво точно се дължат грешките ни и ще опитаме да ги отстраним. Искам да играем много по-добре от това, което показахме днес и да побеждаваме с по-голяма лекота, въпреки че и днес при 0:0, а и след това имахме ситуации да направим разликата 2-3 гола за нас.

Трябва да поздравим и отбора на Славия за това, което показа днес. Те играха много добре групирани в собствената си половина и използваха всеки шанс за контраатака.

Не трябва да допускаме такива елементарни грешки както пред нашата, така и пред противниковата врата. Ще разговарям с отбора, за да поправим това. Иначе имахме инициативата и смятам, че победата ни е напълно заслужена, въпреки че бе постигната трудно.“

Подобни статии

Подобни статии