Предстоящ мач:

Славия - Ботев

Ботев - ЦСКА 1948

Сашо и Минев в люто дерби на джитбол

Разпускаща тренировка направиха футболистите на Ботев  в петъчния следобед в Агия Напа. След интензивните натоварвания в последните няколко дни, Станимир Стоилов реши да вдигне градуса на настроението и включи в заниманието любимите на играчите квадрат, джитбол и малки вратички.

Въпреки тонизиращия характер на заниманието, на едно от игрищата бе повече от интересно. На него в интригуващ сблъсък една срещу друга се изправиха двойките Сашо Александров – Иван Цветков и Веско Минев – Боби Галчев. Четиримата спретнаха драматично люто дерби, което се отличи с много акробатични изпълнения, редица дълги разигравания и куп пререкания както между играчите, така и с арбитрите.

С напредване на геймовете зарядът стана доста сериозен и от двете страни на мрежата успоредно с топката, прелитаха и провокативни реплики.

Първата част в завързания мач бе директора и голмайстора, но след това Минев и Галчев обърнаха до 2:1. От позицията си на шеф, Кривия застави противниците да не напускат полето и срещата да продължи до 3 от 5, след което Сашо и Цветков изравниха геймовете до 2:2.

Поради надвисналия мрак и опасността целия отбор да нощува гладен, Мъри Стоилов сложи край на пращящия от спортна злоба сблъсък. Това обаче не укроти Александров и Минев, които на път за хотела спореха кой трябва да е по-доволен от хикса. Все още не е ясно дали спорът ще остане неразрешен или ще бъде продължен до излъчването на победител.

Подобни статии

Подобни статии