Предстоящ мач:

Ботев - Ботев Враца

Ботев - Ботев Враца

С ВЯРА по трибуните и БОРБА на терена – да върнем КРАСОТАТА!

Уважаеми Ботевисти,

След класирането на отбора ни за ¼-финалната фаза в турнира за Купата на България имаме двоен повод да бъдем удовлетворени. Трудният успех срещу коравия тим на Черно море и класирането за следващия етап радват всички ни, но истинската победа за нас дойде от мощния рев от трибуните в труден за нашите момчета момент.

Публиката демонстрира две основни характерни черти на ботевизма – ВЯРА  и БОРБА, които бързо бяха прихванати от футболистите и оказаха решаващо значение за продължаването ни в турнира. С поведението си по време на мача привържениците на Ботев показаха още веднъж колко голямо влияние могат да имат върху представянето на отбора. 12-ият „жълто-черен” играч доказа, че е много необходим и напълно незаменим.

Вярваме, че положителната атмосфера около отбора ще помогне на Ботев да преодолее трудностите, да се върне трайно на победния път и скоро да разгърнем пред всички другата наша ценност – КРАСОТАТА в играта. С общи усилия можем да се върнем към щастливите дни от началото на сезона и да видим любимия ни тим такъв, какъвто го искаме.

САМО БОТЕВ!

ПФК БОТЕВ

Подобни статии

Подобни статии