Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Ръководството на клуба благодари на феновете за безрезервната подкрепа

Ръководството на най-стария футболен клуб в България благодари в открито писмо на привържениците на тима за подкрепата в мачовете досега и призовава публиката да продължава в същия дух. Хората от УС вярват, че феновете ще продължат да показват европейски манталитет и ще бъдат така необходимия 12-ти играч на отбора.

Ето и пълния текст на откритото писмо на ръководството до привържениците на „Ботев“ Пловдив:

Уважаеми ботевисти,

обръщаме се към Вас, за да Ви благодарим за безрезервната и мощна подкрепа, която давате на „Ботев“ Пловдив от началото на футболния шампионат. „Ботев“, това сте всички вие, които оставихте в миналото мрачното и безнадеждното, заменяйки ги с огромна любов и вяра в бъдещето. Вие доказахте и продължавате да доказвате, че Пловдив заслужава своя горд и силен „жълто-черен“ отбор!

Цяла България става свидетел на уникалната обич, която изпитвате към своя „Ботев“. Нито стартът от „В“ група, нито изцяло новият отбор, който продължаваме да градим, не намали вашата привързаност към институцията „Ботев“ Пловдив!

Стадион „Христо Ботев“ вече не е същият! Вие направихте така, че на футболистите да им порастнат криле, да се раздават в името на емблемата, а Пловдив да бъде отново усмихнат!

„Ботев“ ще има нужда от Вашата подкрепа във всеки един момент, защото клуб и публика винаги са били едно цяло тогава, когато са се ковяли успехите.

Призоваваме всички Вас – нашите привърженици, да подкрепяте „Ботев“ по начина, по който го правите досега. Без бомбички, без агресия и омраза. Тези неща повече нямат място сред нас. Те вредят на реномето на нашия велик клуб. Надяваме се, че всички, които са изразявали обичта си към „Ботев“ по подобен начин, вече са разбрали, че да си привърженик на „Ботев“ Пловдив е огромна отговорност.

Всички наши гостувания се превръщат в празник за града-домакин. Нека всички наши привърженици бъдат част от този празник и да допринасят за колорита с европейско поведение!

Патронът на клуба, неговите основатели и поддръжници през годините, ни задължават да бъдем достойни техни наследници.

„Ботев“ на Пловдив отново е „Красота, вяра, борба“! А вие, привържениците на легендарния клуб, доказахте и сигурни сме ще продължавате да доказвате, че от него наистина няма по-голям!

С уважение и благодарност:

Управителен съвет на Ботев” Пловдив

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!