Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Радуканов на курс за лиценз „Про“

milen radukanov

Старши-треньорът на „Ботев“ Пловдив Милен Радуканов няма да води тренировките на отбора до приятелския мач с Брестник в четвъртък. Младият специалист е в София, където кара курсовете за най-високия лиценз в професията „Про“. В отсъствието на Радуканов заниманията на „жълто-черните“ ще водят неговите помощници Костадин Видолов и Светослав Петров.

Същевременно стана ясно, че Тодор Неделев ще бъде на разположение за мача срещу Сливен тази неделя. 18-годишният талант бе повикан в младежкия национален отбор до 21 години за квалификационните мачове с Австрия на 10 и 15 ноември. Тошко се присъедини към лагера на държавния тим в понеделник, но след консултация с ръководството на Ботев, селекционерът на трикольорите Михаил Мадански реши, че няма да го използва за гостуването в Австрия. Неделев ще се присъедини към държавния тим след двубоя с „войводите“ и ще бъде на разположение на Мадански за мача с австрийците в Ловеч.

Едва 16 полеви футболисти тренираха пълноценно във вторник. На облекчен режим се подготвяха Стефан Киков, Николай Димитров, Ирфан Юсеинов и Мартин Димов. В сряда „жълто-черните“ ще тренират двуразово, а в четвъртък от 14:30 часа е контролата срещу Брестник.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!