Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Работна среща за стадион „Христо Ботев“ между Клуба и БФС

ПФК Ботев Пловдив организира работна среща с представители на Българския футболен съюз във връзка със стадион „Христо Ботев“. Срещата се проведе на „Колежа“, като на нея бяха обсъдени всички детайли с федерацията, относно бъдещото лицензиране на стадиона.

От страна на футболния Клуб на срещата присъстваха част от ръководството на „канарчетата“, а БФС бе представен от г-н Георги Лалев (лицензионен мениджър), г-н Неделчо Михайлов (ръководител спортно-технически отдел) и г-н Димитър Христов (спортно-техническа комисия).

На срещата имаше представител и на фирмата подизпълнител ПИМК, както и помощник на главния архитект.

На проведената среща детайлно бе разгледано строителството на стадиона и на какъв етап е то към момента. Бяха уточнени всички регулации, които се изискват от БФС при лицензиране на стадиона за мачове от Първа лига и Европейските клубни турнири на УЕФА.

Представителите на двете страни разгледаха всички помещения, беше уточнен необходимият размер на терена, както и дискутирани основни теми като осветление, VAR, камери, зони за сигурност, места за журналисти и др.

В края на срещата бе коментирано и на каква степен на завършеност ще бъде предаден стадионът, за провеждане на официални мачове под егидата на БФС и УЕФА.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!