Предстоящ мач:

Славия - Ботев

Ботев - ЦСКА 1948

„Жълто-черните“ с една тренировка в понеделник

Футболистите на Ботев започнаха новата седмица с една тренировка. След двубоя срещу Заглембе в неделя, „канарчетата“ проведоха занимание в понеделник сутрин, което бе с различен интензитет за футболистите, в зависимост от минутите, които всеки един от тях записа в проверката с полския тим. 

Титулярите от мача и игралите през цялото второ полувреме направиха няколко обиколки, след което поиграха квадрат и с това тренировката за тях приключи. До топката пък въобще не се докоснаха записалият цял мач Йордан Христов и игралите по 80 минути Мариян Огнянов и Алесандру Куртеан. За тримата заниманието се изчерпа само с леко тичане и стречинг, докато за останалата част от отбора, в която попаднаха игралите под 45 минути, тренировката бе доста по-интензивна.

След като обядваха „жълто-черните“ бяха събрани на видео разбор във специализираната видео зала в хотела. Втората половина от деня е свободна за футболистите, които могат за запълнят времето си с разходка из Ларнака или да останат да отдъхват в Агия Напа.

Първа тренировка с отбора в Кипър направи младият вратар Стамен Бояджиев, който се присъедини към лагера на Ботев в неделя следобед. 16-годишният страж бе привикан по спешност след отстраняването от отбора на Росен Андонов.

Подобни статии

Подобни статии