Предстоящ мач:

ЦСКА София - Ботев

ЦСКА София - Ботев

„Жълто-черните“ без почивен ден, Мъри тренира с децата

Отборът на Ботев (Пловдив) проведе възстановителна тренировка ден след двубоя срещу Черно море за Купата и два преди гостуването на Любимец от поредния кръг в първенството. Участие в нея взеха всички футболисти, но както обикновено след официален мач, те бяха подложени на различно натоварване.

За титулярите от срещата във Варна заниманието се изчерпа с лек стречинг, след което те се отправиха към възстановителния център, докато съотборниците им останаха на терена близо час повече. В тренировката се включиха Бобан Грънчаров, Борис Галчев и Веселин Минев, които в последните два дни се подготвяха с юношите.

Последната тренировка на Ботев преди двубоя с Любимец ще се проведе отново в Пловдив. Заниманието е в събота следобед, а след него отборът ще замине за Хасково, където ще бъде на режим преди мача.

След края на тренировката с представителния тим Станимир Стоилов се включи в тази на водения от Иван Кочев отбор от набор 98. Наставникът на Ботев взе участие в играта на 15-годишните и непрекъснато им помагаше с напътствия. 

Подобни статии

Подобни статии