Предстоящ мач:

ЦСКА 1948 - Ботев

ЦСКА 1948 - Ботев

ПРОМЯНА В РЪКОВОДСТВОТО НА КЛУБА

Във връзка с необходимостта от допълнителни мерки за организационното укрепване на ПФК Ботев се проведоха извънредно общо събрание на акционерите  и заседание на съвета на директорите на ПФК Ботев АД. Извършени са следните персонални промени:

Освободени са като членове на съвета на директорите Марин Бакалов и Емил Тиберов.

Избрани са за членове на съвета на директорите Бисер Лазов и Иван Джиджев.

Освободен е като председател на съвета на директорите Юли Попов, за председател на съвета на директорите е избран Иван Джиджев.

Иван Джиджев е роден в Пловдив. Завършил е гимназия с преподаване на руски  език „Иван Вазов“, а след това Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Работил е като съветник в Министерския съвет и в редица международни компании. През последните  десет години е изпълнителен директор на Велдер Груп – компании, специализирани в разработка и управление на инвестиционни проекти. От 2009 година е президент на Баскетболен клуб„Левски“.  Член е на Управителния съвет на Българска федерация баскетбол.

Направените промени, имат за цел да доразвият възможностите за  бъдещия просперитет на клуба и заемането на полагащите му се позиции в  Националното първенството, Купата на България и класиране за лига Европа.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!