Предстоящ мач:

Купа на България: Етър - Ботев

Етър - Ботев

Програмата на 5 юни

Програмата за футболния празник, съчетаващ бенефиса на Костадин Видолов и края на сезона във „В” група, вече е избистрена. На 5 юни „жълто-черното” семейство ще покаже своето признание към един от най-големите си таланти, който остави своята диря с изявите си на терена в последните 2 десетилетия. Прощалният мач на Магьосника, който ще бъде уважен от редица големи имена на българския футбол, се явява прелюдия към края на една от най-тежките и същевременно сладки години в историята на „Ботев” Пловдив. Видолов бе важна част и от нея.

В неделя всички ние – ботевистите, изпращаме годината на възраждането. През последните 12 месеца всички заедно доказахме, че можем да бъдем единни и съпричастни към орисията на любимия клуб. Ръководство, играчи и публика дружно и с непоколебима вяра преминахме на парад през дебрите на аматьорския футбол, за да изкачим първото стъпало по обратния път. До крайната цел остава още доста, но по-важното е това, в което се убедихме – заедно можем всичко!

Както се и очакваше, интересът към шоуто е голям и 3 дни преди неговото начало броят на продадените билети надхвърли 2500. Припомняме, че пропуск за събитието може да си вземете от клубния магазин на стадион „Христо Ботев” срещу 4 лева. В неделя ще бъдат отворени и касите на стадиона. Ето какво ще видят зрителите на „Колежа” на 5 юни:

Началото на празника е в 16.00 часа.

–          Откриване от водещия Николай Бончев – Наката.

–          Представяне на участниците в демонстративните мачове.

–          Първи двубой: Сборен отбор на шоубизнеса, журналисти и общественици. Играе се едно полувреме от 15 минути.

–          Изпълнение на децата от художествения ансамбъл „Тракия Елит” с ръководител Анастасия Генова.

–          Втори демонстративен мач: „Ботев” ветерани – България ветерани. Този двубой ще се играе в 2 полувремена от по 15 минути, като между тях ще се проведе игра с публиката. Голямата награда в нея е суперудобен „футболен” фотьойл с топка и каса бира в добавка.

–          В минутите между шоумачовете и официалната среща „Ботев” – „Нефтохимик” група Мистик и победителят от „Мюзик айдъл“ Тома ще поздравят всички фенове на Ботев Пловдив.

–          След края на двубоя ще се състои и награждаването на „Ботев” Пловдив като първенец в Югоизточната „В” група. Индивидуални отличия ще получат първите трима в анкетата на www.botevplovdiv.bg за футболист на сезона. Гласуването в нея приключва в полунощ на 3 юни. Колегите от football24 пък ще връчат на Атанас Курдов приза за играч N1 във „В” група.

Подобни статии

Подобни статии