Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Програмата на 5 юни

Програмата за футболния празник, съчетаващ бенефиса на Костадин Видолов и края на сезона във „В” група, вече е избистрена. На 5 юни „жълто-черното” семейство ще покаже своето признание към един от най-големите си таланти, който остави своята диря с изявите си на терена в последните 2 десетилетия. Прощалният мач на Магьосника, който ще бъде уважен от редица големи имена на българския футбол, се явява прелюдия към края на една от най-тежките и същевременно сладки години в историята на „Ботев” Пловдив. Видолов бе важна част и от нея.

В неделя всички ние – ботевистите, изпращаме годината на възраждането. През последните 12 месеца всички заедно доказахме, че можем да бъдем единни и съпричастни към орисията на любимия клуб. Ръководство, играчи и публика дружно и с непоколебима вяра преминахме на парад през дебрите на аматьорския футбол, за да изкачим първото стъпало по обратния път. До крайната цел остава още доста, но по-важното е това, в което се убедихме – заедно можем всичко!

Както се и очакваше, интересът към шоуто е голям и 3 дни преди неговото начало броят на продадените билети надхвърли 2500. Припомняме, че пропуск за събитието може да си вземете от клубния магазин на стадион „Христо Ботев” срещу 4 лева. В неделя ще бъдат отворени и касите на стадиона. Ето какво ще видят зрителите на „Колежа” на 5 юни:

Началото на празника е в 16.00 часа.

–          Откриване от водещия Николай Бончев – Наката.

–          Представяне на участниците в демонстративните мачове.

–          Първи двубой: Сборен отбор на шоубизнеса, журналисти и общественици. Играе се едно полувреме от 15 минути.

–          Изпълнение на децата от художествения ансамбъл „Тракия Елит” с ръководител Анастасия Генова.

–          Втори демонстративен мач: „Ботев” ветерани – България ветерани. Този двубой ще се играе в 2 полувремена от по 15 минути, като между тях ще се проведе игра с публиката. Голямата награда в нея е суперудобен „футболен” фотьойл с топка и каса бира в добавка.

–          В минутите между шоумачовете и официалната среща „Ботев” – „Нефтохимик” група Мистик и победителят от „Мюзик айдъл“ Тома ще поздравят всички фенове на Ботев Пловдив.

–          След края на двубоя ще се състои и награждаването на „Ботев” Пловдив като първенец в Югоизточната „В” група. Индивидуални отличия ще получат първите трима в анкетата на www.botevplovdiv.bg за футболист на сезона. Гласуването в нея приключва в полунощ на 3 юни. Колегите от football24 пък ще връчат на Атанас Курдов приза за играч N1 във „В” група.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!