Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Приключи първият лагер в Кипър, „канарчетата“ се прибраха в намален състав

Първият лагер на Ботев в Кипър приключи. В неделя (26.01) вечер „жълто-черният“ тим акостира в България след 14-дневен престой на Острова на Афродита. „Канарчетата“ се прибраха в намален състав, тъй като почти всички чуждестранни футболисти бяха пуснати от треньорския щаб да прекарат времето между двата лагера в родните си страни. Те ще се върнат директно в Кипър за началото на следващия лагер, който стартира в петък (31.01).

От легионерите в Пловдив се прибраха единствено Адам Стаховяк, Вандер Виейра, Луис Педро и Абел Анисе, като последните двама също ще се приберат по домовете си в Холандия и Франция. Футболистите, които остават в България се събират за тренировка в четвъртък на клубната база в Коматево.

За двете седмици, прекарани в Ларнака, „канарчетата“ изиграха две контролни срещи – и двете в края на престоя. В първата от тях възпитаниците на Станимир Стоилов се наложиха с 2:1 над швейцарския Сион, а три дни по-късно завършиха наравно 2:2 с руския ФК Уфа. През останалото време „жълто-черните“ се подготвяха без почивен ден.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!