Предстоящ мач:

Панатинайкос - Ботев

Панатинайкос - Ботев

Ботев и Марибор с пресконференции ден преди големия мач

Ботев (Пловдив) и Марибор ще проведат своите официални пресконференции преди сблъсъка помежду им от първи квалификационен кръг на Лига Европа. И двете медийни събития ще се състоят на 10 юли, сряда, на стадион „Христо Ботев“ в залата за пресконференции под трибуна Изток. 

Пръв пред журналисти и фотографи в 18:30 часа ще застане треньорът на Ботев – Душан Керкез, който ще е в компанията на футболист от състава на „канарчетата“. Представителите на медиите ще имат възможността да задават въпроси на наставника на „жълто-черните“, както и да получат акредитациите си за двубоя с Марибор, ако са заявили такива и са били одобрени. Процедурата по издаване на акредитации все още е в ход

От 19:45 часа на същото място ще бъде и пресконференцията на наставника на Марибор – Анте Шимунджа. Треньорът на словенците също ще бъде придружен от състезател от тима. 

Първите 15 минути от официалните тренировки на двата отбора в деня преди мача също ще бъдат отворени за медиите. От 20:15 часа на стадион „Христо Ботев“ Марибор ще проведе своето последно занимание преди сблъсъка в четвъртък. Тренировката на Ботев пък започва от 20:45 часа и ще се проведе на футболен комплекс „Никола Щерев – Старика“. 

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!