Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Почивен ден в лагера на Ботев след победата над Тимишоара

Футболистите на Ботев получиха почивен ден след категоричния успех в първата приятелска среща от лагера в Анталия. В последния ден от седмицата „жълто-черните“ няма да имат тренировъчни ангажименти и са оставени да релаксират от треньорския щаб.

Футболистите могат да избират между посещение на централната част на курортния град или да прекарат деня в хотела и околностите. Това е първият от общо трите почивни дни, които са предвидени по време на престоя на тима в Турция. По-дългата почивка за „жълто-черните“ ще бъде в първите два дни от февруари, когато „канарчетата“ ще имат 48 часа без тренировки.

От утре възпитаниците на Николай Костов продължават с двуразовия тренировъчен режим, като заниманията са в стандартните часове – 11:00 и 17:00. В лагера на пловдивчани няма сериозни травми след контролата с румънския елитен тим и се очаква от утре всички футболисти да подновят пълноценни тренировки.

Тази вечер към лагера на отбора се очаква да се присъедини и Тодор Неделев. Следващата контролна среща на Ботев е в четвъртък (28 януари) от 17:00ч. срещу полския Висла Краков.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!