Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

ПФК „Ботев пред

На връх 2 юни, на специална пресконференция,  ПФК „Ботев“ представи новият изпълнителен директор на клуба в лицето на Тервел Златев и спортно-техническия – Димитър Димитров. Президентът на клуба и специалистите отговориха на медиите за наболелите въпроси свързани с развитието на клуба и школата. 

„Назначението на Тервел Златев е дългосрочна стратегия, в която важни са подобряване дейността на скаутското звено и ред други неща“, сподели президентът на Ботев Пловдив Иван Джиджев, който представи и новите специалисти. 

„Ботев се превръща в мисия и трябва да върнем отбора на върха там, където му е мястото. Надявам се скоро да имаме поводи за положителни емоции и да донесем успехите, които прилягат на „жълто-черния“ клуб“, бяха първите думи за пред медиите на г-н Тервел Златев. Той благодари на г-н Цветан Василев за оказаното му доверие. 

Димитър Димитров – Херо, пък бе откровен, че постът, който заема е нов за него, но работата му е доста позната. . „Дойдох, за да помогна в израстването, както на първия отбор, така и на школата. Винаги съм се стремял да бъда коректен във футбола, мисля да продължа по този начин и ще работя с огромно желание в Ботев Пловдив“, каза пред медиите специалиста. 

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!