Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

ПЕКАРНА „ХЛЯБЪ“ И БОТЕВ ПОДПИСАХА ДОГОВОР ЗА ПАРТНЬОРСТВО

Пекарна „Хлябъ“ стана официален партньор на ПФК Ботев Пловдив.

Занаятчийска пекарна „Хлябъ” е семейна компания, която развива уменията си няколко поколения подред. Отваря врати в началото на 2016г., събирайки една вековна традиция с модерния и съвременен начин на живот. Селекцията от бели, ръжени, пълнозърнести и многозърнести хлебни изделия, ще задоволи нуждите на всяка индивидуалност и ще спомогне за един балансиран хранителен режим.

В „Хлябъ“ ще намерите първокласен занаятчийски ръчен хляб, събрал опита и знанието на поколения хлебари, произвеждан по стари автентични технологии, без абсолютно никакви подобрители, консерванти, оцветители или заместители. Изцяло натурален продукт, произведен от висококачествени брашна, от подбрани български и европейски производители.

Голямото разнообразие от солени, сладки и пълнозърнести погачи, сладки изкушения и авторски торти, приготвени с много ръчен труд, страст и любов, ще изненадат приятно и най-изявените кулинарни критици.

Собстеникът на пекарна „Хлябъ“ Нестор Куцев сподели: “Като пловдивчанин, роден и израстнал в най-красивия град – Пловдив, за мен и моя екип от пекарна „Хлябъ“ е гордост и чест да сме партньори с един от най-легендарните клубове в България – Ботев Пловдив!“

Прокуристът на Ботев Асен Караславов: “Партньорството на Ботев и пекарна „Хлябъ“ се базира на ценностите, които и двете страни споделят – опит, традиция и поглед към едно по-добро бъдеще. Изключително сме щастливи, че това партньорство стана реалност.”

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!