Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Отчет за събраните средства от „Лагер на доброто“

Ботевисти,

С контролата срещу Хебър (Пазарджик) днес сложихме край на зимната ни подготовка и смелата благотворителната инициатива „Лагер на Доброто“, която всички заедно подехме.

Благодарим ви, че станахте съпричатни с борбата на Коце! Благодарим ви, че отново показахте как заедно сме по-силни, обединени от желанието да правим добро!

По време на контролите в Турция през виртуални билети бе събрана сумата от 2,984 лв. От пропусите с „Хебър“ се акумулираха допълнителните 4,180 лв, с което крайната сума набъбна на 7,164лв. – 100% от тях отиват за каузата.

Семейството на Костадин изразяват своите благодарности към „жълто-черната“ общност:

„Благодарим Ви за подкрепата, за подадената ръка, за съпричастността, за силата и вярата която ни давате , за да продължим! Химиотерапиите на Коце са доста тежки с много странични ефекти, с назначени допълнителни лекарства и инжекции, но той е Боец. Продължаваме и с Физиотерапиите, защото мускулите трябва да се заздравят и Коце да стане по-стабилен. Изследванията дават добри резутати, като имаме намаляване на Тумора и повишение на неактивността на Раковите клетки. Терапията действа! След няколко дни ни предстои и четвърта поред вливка, като е твърде вероятно след нея да се наложи операция за остраняване на Тумора. Това ни плаши, защото една такава операция струва непосилна сума пари. Към момента има събрани около 170 000лв – като от тях за разплатени 4 курса химиотерапия, физиотерапия, лекарства, изследвания, болничен престой, квартира на стойност около 100 000лв. Първоначалната сума, която е обявена от болницата е 320 000лв, но всички разходи, като описаните по-горе се заплащат допълнително. Поради тази причина не можем да конкретизираме точната стойност на лечението.“


„Нощ на Ангелите“: „Щастливи сме, че нашето изключително ползотворно партньорство с Ботев Пловдив продължава с пълна сила. Лагерът на доброто е една прекрасна идея, която съвместно с клуба реализирахме. Благодарим на всички ботевисти, които подкрепиха Каузата на Коце. Заедно сме сигурни, че ще завършим успешно и това начинание“.


Заедно за Коце! За да може Коце отново да играе футбол, да кара мотор, да излиза с приятели… за да може Коце отново да мечтае!

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!