Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Отборът без почивка след победата над Литекс, трима с контузии

Футболистите на Ботев не получиха почивка след победата над Литекс. „Канарчетата“ започнаха новата седмица с тренировка в понеделник следобед, която бе възстановителна за играчите от стартовия състав и по-интензивна за останалата част от отбора. 

В заниманието участие не взе Георги Сърмов, който напусна принудително терена в двубоя с ловчанлии само минути след появяването си в игра. След направените прегледи стана ясно, че халфът е с разтежение на заден бедрен мускул, като травмата със сигурност го вади от сметките за предстоящото гостуване на ЦСКА. Според първоначалните прогнози на медицинския екип, Сърмов ще отсъства от терена около две седмици.

С травма от мача е и Веселин Минев. Състоянието на националния защитник обаче е далеч по-добро и по всяка вероятност той ще бъде на линия за двубоя на „Българска армия“.

Също контузия спря от юношеския национален отбор младия полузащитник на Ботев Серкан Юсеин. 18-годишният талант е с разтежение в прасеца от участието си в мача на U19 срещу Видима Раковски, в който Серкан се разписа два пъти за убедителната победа на малките „канарчета“ с 6:0.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!