Предстоящ мач:

Славия - Ботев

Ботев - ЦСКА 1948

Организация за срещата Ботев – Локомотив Пд на стадион „Лазур“

В събота от 19:00 часа „Ботев“ посреща градския си съперник „Локомотив“ Пд в двубой от 1 кръг на Първа професионална лига. Срещата ще се играе на ст. „Лазур“ в Бургас. 

Билетите за двубоя са на цени от 10, 15 и 20 лв. До 16:00 часа в петък те ще се продават в клубния фен-магазин в „Коматево“, а в събота пропуските ще се разпространяват само на ст. „Лазур“ от 11:00 часа. Билетите за феновете на „Ботев“ ще се продават на каса 2, а за тези на „Локомотив“ – на каса до вх. 6.

Вратите на „Лазур“ отварят в 17:00 часа, а пропускателният режим ще се осъществява при следните условия: 

Привържениците на „Ботев“ ще бъдат настанени в целия Сектор „В“ и в блокове от 1 до 4 на Сектор „А“. Феновете с билети за Сектор „В“ ще влизат на трибуната през входове 1, 2 и 3, а притежателите на билети за Сектор „А“ – през вх. 7. (виж схемата на стадиона)

Притежателите на сезонни абонаментни карти ще влизат през вх. 3 на Сектор „B“.

Публиката на „Локомотив“ ще бъде настанена в блок 9 и 10 от Сектор „Б“ (билети от 10 лв.) и блок 6 и 7 от Сектор „А“ (15 лв.).

Притежателите на VIP карти и билети за VIP ложата, ще влизат през централния VIP вход.

Със съдействието на полицията в Бургас са обособени и зони за паркиране за привържениците на двата отбора, както следва: 

За публиката на „Ботев“ районът е по бул. „Демокрация“, в отсечката от х-л „Космос“ до кръстовището с ул. „Копривщица“. 

Зоната за публиката на „Локомотив“ е от комплекс „Зорница“ по бул. „Д. Димов“ до ЖП прелеза.

С оглед съображения за сигурност, бутилки с вода на стадиона няма да бъдат допускани. В рамките на съоръжението ще бъдат обособени пунктове за продажба на минерална вода в пластмасови чаши.

Подобни статии

Подобни статии