Предстоящ мач:

Славия - Ботев

Ботев - ЦСКА 1948

Организация за срещата Ботев – Левски

ПФК „Ботев“ информира привържениците, които ще посетят двубоя срещу „Левски“ за организацията, свързана със срещата между двата отбора от 28-ия кръг на Първа лига:

* Входовете на „Футболен комплекс Ботев 1912“ ще бъдат отворени в 12:30 ч.

 

* Поради ремонтни дейности ще бъде затворено кръстовището между „Коматевско шосе“ и ул. „Воден“. Това ще доведе до усложнение на движението на МПС, поради което привържениците на футбола се умоляват за разбиране и проява на търпение, както и за навременно пристигане на стадиона.

* Привържениците на Ботев, придвижващи се по Околовръстния път на Пловдив, ще бъдат насочвани за влизане към кв. Коматево по „Коматевско шосе“, докато привържениците на „Левски“ ще се придвижват към съоръжението по ул. „Захаридово“.

Съвместно с органите на реда е организиран строг пропускателен режим на входа на „Футболен комплекс Ботев 1912“:

* На територията на стадиона няма да бъдат допускани лица в нетрезво състояние или употребили наркотични вещества

* Няма да бъде допускано внасянето на опасни за здравето предмети

* Няма да бъде допускано внасянето на бутилки с вода и всякакви течности, като на входовете ще бъдат подготвени пластмасови чаши, в които водата може да бъде преливана.

Предвид предстоящите решителни за сезона футболни срещи, ПФК „Ботев“ обръща внимаие на своите привърженици и ги призовава за разумно поведение по време на срещата с „Левски“. Клубът е заплашен от тежка санкция при някоя от следните прояви:

* Хвърляне на предмети по пистата, към терена или трибуните – преди, по време и след края на срещата, включително хвърляне на бомби, димки, заливане с вода.

* Навлизане на публика на терена и зона между трибуна и писта.

* Заплахи към служебни и длъжностни лица.

Подобни статии

Подобни статии