Предстоящ мач:

ЦСКА 1948 - Ботев

ЦСКА 1948 - Ботев

Организация за мача Ботев – Локомотив

Билети и организация за двубоя Ботев – Локомотив Пд, който ще се играе на 16 март от 14:00 часа на стадион „Васил Левски” в София:

– Продажбата на билетите за двубоя Ботев – Локомотив Пд ще започне в петък /14.03/ във фен-магазина на базата в Коматево, който в петък и събота ще бъде с работно време от 9:00 до 17:30.

– Цената на всички билети е 10 лв. Децата до 12 г. имат право на безплатен вход, но задължително с придружител.

– За привържениците на Ботев ще бъдат отпечатани 6000 билета, които ще бъдат само за сектор „Г” на националния стадион. Билети за останалите сектори няма да се продават.

– Абонаментните карти  за „Футболен комплекс Ботев 1912“ важат и за дербито на стадион Васил Левски – притежателите им имат право на достъп до   сектор „А”  или  сектор „Г” . 

– Притежателите на ВИП карти ще бъдат настанени във ВИП ложата  и ще бъдат допускани през централния вход на стадиона .

– За привържениците на отбора – гост ще бъдат отпуснати 1200 билета за сектор „Б”.

– По настояване на полицията, билетите за мача ще се продават единствено в Пловдив. На касите на националния стадион, както и на което и да е друго място в София , продажба няма да се осъществява.

– За привържениците на Ботев има организирана екскурзия на цена от 17 лева с включени пътни и билет за мача. Записвания за нея се приемат във фен-магазина на базата в „Коматево“.

– Автобусите от екскурзията ще отпътуват от базата в Коматево в 10:00 часа в неделя, като е желателно пътуващите с личните си автомобили ботевисти да се присъединят към автобусите. Рейсовете ще пътуват до София без спиране на магистралата, като от Полицията предупреждават, че ще бъдат извършвани внезапни проверки по пътя.  Бензиностанциите по пътя до София ще бъдат блокирани от полицията за всички автомобили. Полицейски екипи ще бъдат разположени на няколко пункта по магистрала „Тракия”, а на входовете на стадиона ще има проверки за алкохол, като лица в нетрезво състояние няма да бъдат допускани на територията на съоръжението.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!