Предстоящ мач:

ЦСКА 1948 - Ботев

ЦСКА 1948 - Ботев

Организация за мача Ботев – Левски

Организация на двубоя от 16-ия кръг в „А“ група между отборите на „Ботев“ и „Левски“, който ще се проведе в неделя, 23.11, от 13:15 часа:

– От 12:00 часа в деня на мача ще бъде затворено „Коматевско шосе“ в отсечката от кръстовището с ул. „Бадемите“ до кръстовището с ул. „Драговец“. Изключение правят автобусите от градския транспорт, с маршрут през спомената отсечка, които ще бъдат допускани от органите на реда.

– Подходът към базата на ПФК „Ботев“ за привържениците на „Левски“ ще бъде единствено от Околовръстния път на Пловдив през ул. „Захаридово“. Автомобилите с гостуващи привърженици ще могат да паркират на улиците „Воден“, „Мечта“ и „Драговец“ (виж снимката долу).

– За привържениците на „Левски“ ще бъдат отпуснати 250 билета на цена от 8 лева. Те ще бъдат пуснати в продажба на пропускателния пункт на базата откъм ул. „Воден“ в 11:00 часа в деня на мача.

– За спазването на организацията и реда преди по време и след футболната среща ще следят 300 полицаи и 50 частни охранители.

– ПФК „Ботев“ призовава своите привърженици да не изчакват последния момент за влизането си на трибуните. Пропускателната система на стадиона и щателната проверка, която ще бъде извършвана по входовете, ще забавят влизането в съоръжението. Поради това и с цел предотвратяването на излишно напрежение, е препоръчително публиката да е по местата си навреме.

– Клубът призовава публиката да демонстрира своето добре познато високо ниво в подкрепата си към любимия отбор, да не се подава на провокации и да спазва установените правила по време на футболен мач. За съблюдаване на реда по трибуните е осигурено висококачествено видеонаблюдение на всички сектори на „Футболен комплекс Ботев 1912“.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!