Предстоящ мач:

Панатинайкос - Ботев

Панатинайкос - Ботев

Организация на двубоя Ботев – ЦСКА-София, билети за срещата ще се продават и в събота

ПФК „Ботев“ информира привържениците, които ще посетят двубоя срещу ЦСКА-София от 7 кръг в първенството за организацията, свързана със срещата. В деня на мача (01.09), билети ще бъдат продавани в клубния фен-магазин от 13:00ч. до 16:00ч. След това пропуските ще се продават само на касата на комплекса. 

Талоните за феновете на гостуващия тим ще бъдат продавани на контролно-пропускателния пункт на „Футболен комплекс Ботев 1912“, намиращ се непосредствено преди входа на гостуващия сектор:

* На входа на съоръжението ще се изисква показване на лична карта. Лица без документ за самоличност няма да бъдат допускани. 

* Начален час на мача – 18:45.

* Входовете на „Футболен комплекс Ботев 1912“ ще бъдат отворени в 16:15 ч.

* Билети в деня на мача ще се продават. Продажбата в клубния фен-магазин ще приключи в петък в 18:00 ч.

* Привържениците на Ботев, придвижващи се по Околовръстния път на Пловдив, ще бъдат насочвани за влизане към кв. Коматево по „Коматевско шосе“, докато привържениците на ЦСКА-София ще се придвижват към комплекса по ул. „Захаридово“. Ул. „Воден“ ще бъде затворена за движение.

Отново, съвместно с органите на реда е организиран строг пропускателен режим на входа на „Футболен комплекс Ботев 1912“. Продължава засиленото видеонаблюдение на входовете и в рамките на комплекса. Благодарение на това, лицата съпричастни към хвърлянето на факли към терена, имат наложени санкции и няма да бъдат допускани до спортни мероприятия.

Предвид щателните проверки, призоваваме зрителите да пристигат по- рано на стадиона и да следват указанията на органите на реда. Припомняме основните изисквания, касаещи организацията на реда и достъпа до комплекса:

* Влизането на непълнолетни лица става само с придружител и попълнена декларация, която може да бъде намерена на входовете на комплекса, както и изтеглена от тук. Един възрастен може да бъде придружител на максимум трима непълнолетни.

На територията на стадиона няма да бъде допускано:

* Влизането на лица в нетрезво състояние или употребили наркотични вещества

* Внасянето на опасни за здравето предмети

* Внасянето на бутилки с вода и всякакви течности, като на входовете ще бъдат подготвени пластмасови чаши, в които водата може да бъде преливана

* Знамена, плакати и транспаранти, на които са изобразени текстове, изображения, абревиатури и символи, подтикващи към омраза и насилие, съдържащи обидни квалификации или олицетворяващи идеологии, обявени за противозаконни

* Паленето и поддържането на огън

* Хвърлянето на предмети

* Носенето на маски и действия за напълно прикриване на лицето или на части от него, което затруднява разпознаването

* Носенето на оръжие и предмети, които могат да се използват като оръжие, боеприпаси, спрейове със защитен газ, с разяждащи или с оцветяващи вещества; сигнални ракети, взривни устройства, пиротехнически изделия и други общоопасни средства, отделни техни съставки; наркотични и други упойващи вещества; както и други вещества и предмети, които могат да бъдат опасни за живота и здравето на околните

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!