Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Ограничено количество билети в събота

Само 3 000 билета ще бъдат пуснати в продажба в деня на мача. От съображения за сигурност ръководството на клуба реши да отпечата 15 000 билета, като в това число влизат и тези за гостуващата публика. След приключване на предварителната продажба бяха отчетени близо 10 000 пропуска, изкупени от ботевистите.

Билетите в събота ще бъдат пуснати на касата до централния вход на стадион “Христо Ботев”, която ще отвори в 9 сутринта. Припомняме, че талоните вече са на цена от 8 лева. Изключение правят учениците и пенсионерите, които ползват преференциална цена от 2 лева, както и децата до 12 годишна възраст. Близо 1000 души се очаква да влезнат на Колежа с абонаментни карти. Отделно от тях ще има няколко стотин гости и служебни лица, предвидени са и повече от 1000 деца, ползващи правото на свободен вход.

Вратите на стадиона ще се отворят за запалянковците в 13:45ч. Управата на Ботев призовава за пореден път привържениците на футбола да влизат навреме, за да се избегнат задръстванията по входовете на стадиона. По изключение за мача с ЦСКА ще бъдат отворени и двата южни сектора спрямо Трибуна Изток, които досега бяха затворени като буферна зона.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!