Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Обръщение на ръководството на ПФК Ботев

След бързата реакция и добрата съвместна работа между ПФК Ботев, МВР и охранителната фирма „Алфа СОТ“ е задържан виновникът за инцидента след края на срещата Ботев – Локомотив Сф, при който треньорът на гостите Стефан Генов бе ударен с пластмасова бутилка. 

Извършителят на деянието е привърженикът на Ботев Георги Митков Георгиев – Челсито, който бе своевременно задържан от органите на реда.

ПФК Ботев остро осъжда подобно поведение, което рязко контрастира с имиджа на клуба и реномето на „жълто-черната“ публика, която и в този ден даде горещата си подкрепа на отбора, въпреки суровото време навън. 

Привържениците на Ботев са доказана марка в българския футбол и са синоним на вярност и безрезервна подкрепа. Смятаме за недопустимо, заради постъпките на отделни лица, да страдат хиляди любители на футбола, поради което ще вземем всички необходими мерки да предотвратим подобни инциденти в бъдеще. 

Всички сектори на „Футболен комплекс Ботев 1912“ са поставени под пълно видеонаблюдение, което улеснява работата на полицията и охранителните фирми в установяването и залавянето на нарушителите на реда. 

Хулиганските прояви нямат място на мачовете на Ботев. Клубът се е устремил към изграждане на безупречна европейска визия, която разчитаме да отсее и утвърди единствено положителните черти в манталитета на ботевистите. 

ПФК БОТЕВ

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!